64 manieren om een passief inkomen te creëren!

Op de website staan 64 manieren hoe men een passief inkomen kan creëren. De cryptocurrencies worden benoemd op plek 31. Persoonlijk denk ik dat cryptocurrencies nu beter op nummer “1” kunnen staan omdat de potentie en de groei ongekend groot is!

In de cryptowereld zijn er een aantal manieren om passief inkomen te creëren. De een meer risicovol als de andere. Er zijn (nog) echter geen garanties dat je je geld weer terug verdiend, het is ook weer geen gokken wat veel mensen beweren. Houd dit altijd in gedachten. Het is een nieuwe manier van beleggen!

Vroeger hadden we o.a. hypotheek vormen waarin je inleg in beleggingen werd weggezet met ongekende hoge kosten, de zogenoemde woekerpolissen.

In de cryptocurrency kunnen we heel veel zelf bepalen. We kunnen zelf kiezen hoeveel we willen investeren en waarin en je hebt het in eigen beheer!

Ik beschrijf nu de mogelijkheden:

  • Bitcoin kopen en vast houden zoals je ook deed met je spaargeld. Door Bitcoin vast te houden krijg je als ware een toegevoegde waarde vanwege de stijgende koersen. Bekijk de grafiek maar eens op: CoinMarketCap (laat je niet afschrikken door de grote koersschommelingen).
  • Alle andere munten buiten Bitcoin zijn altcoins en hiermee is relatief snel geld te verdienen omdat de meeste sterk stijgen en dalen. Op deze manier is er snel geld te verdienen maar natuurlijk ook te verliezen als je niet goed weet hoe het werkt. Deze manier van werken is wel tijdrovend en kan stressvol zijn.
  • Verder zijn er Altcoins die men kan staken (vast houden), je krijgt dan over de stake saldo als het ware een vergoeding / een soort rente. Deze soort altcoin wordt ook wel POS (proof of stake) genoemd. De percentages lopen ver uit elkaar en is afhankelijk van de coin. Enkele voorbeelden zijn: NEO, DASH, LISK, NEM, NAV, PIVX, TENX, COSS. Het laten “staken” is relatief weinig werk want je hoeft er verder niks voor te doen! Nadeel is wel dat de wallet (portemonnee) 24/7 online moet zijn om deze bonus te kunnen ontvangen. De uitbetalingen fluctueren enorm en is afhankelijk van de soort encryptie van de betreffende coin en de hoeveelheid coins die je inzet. Ook wel het netwerkgewicht genoemd. Bij de een zal er dagelijks een uitbetaling zijn en de ander pas na weken/maanden! Er zijn een aantal onbekendere coins die belachelijk hoge percentage uitbetalen, bijv.: B3, Embercoin en BUZZ. Je kunt hier denken aan gemiddeld tussen de 500 en 10.000% per maand!
  • Coins minen is het genereren van nieuwe coins. Door bepaalde hardware samen te stellen is het mogelijk om nieuwe coins te creëren. Dit was jaren geleden erg interessant want toen kon men er nog goed geld mee verdienen. Inmiddels hebben grote bedrijven zich hier op gespecialiseerd en bezitten complete bedrijfshallen vol met mining rigs. Dus het zogenoemde solo mining is niet echt winstgevend meer. Er zijn wel andere mogelijkheden zoals cloud mining.
  • Bitcoin uitlenen? Klinkt vreemd maar ook dit bestaat. Je kunt bij bepaalde websites je Bitcoin uitlenen voor een bepaalde periode waarover je dan rente ontvangt. Na de overeenkomst krijg je je inleg terug. In de looptijd dat je Bitcoins vast staan krijg je dan rente. De rente is geen vast gegeven omdat er belegt wordt met je Bitcoins. Er zijn hier voor en nadelen. Nadelen zijn dat je Bitcoin vast staat voor een bepaalde tijd.  Een ander gevaar is dat deze programma’s vaak geen “White paper” hebben of een (openbaar) team om contact mee op te nemen. Met andere woorden: Je weet niet met wie je te maken hebt want er is nauwelijks transparantie. De rentes zijn gemiddeld 1% per dag 7 dagen in de week. bij een inleg van 1000 euro is dat al snel 300 euro per maand! Bitconnect heeft bijvoorbeeld een zogenoemd lending programma. Ze hebben ook een eigen munt de BCC. Deze coin kun je tevens staken. Bitconnect is uit alle lending programma’s de meest betrouwbare overigens. Tot nu toe !
  • Heb je interesse, aanmelden is gratis! Mocht je overwegen om te investeren! Investeer dan niet meer dan je kan en wil missen. Bij iedere investering ondersteun je CryptoNova. Door donaties en inkomsten van bijv. Affiliate programma’s kunnen we blijven werken aan een betere website en dienstverlening!

Meld je aan en investeer a.u.b. via de volgende link: https://bitconnect.co/?ref=Cryptonova

Yuri Goosen

Redacteur CryptoNova.net | Youtube presentator Actief sinds 2013 Vanaf 2013 ben ik al bezig met Crypto valuta. Lees meer over Yuri Goosen op deze pagina

2 gedachten over “64 manieren om een passief inkomen te creëren!

Reacties zijn gesloten.