Decred bereikt record hoogte !

Vandaag heeft Decred een recordhoogte bereikt van ruim $60,-. Eindelijk na ruim een jaar hard werken, vele updates verder en mede dankzij een vrij actieve gemeenschap begint deze munt nu eindelijk z’n waarde te krijgen die het waard is. Op 1 januari 2017 zat dit project nog beneden de $ 1 USD per munt. Deze coin mag zeker niet ontbreken in uw crypto portefeuille, we gaan hier nog veel van zien in de toekomst.

Decred bereikt recordhoogte

Wat is Decred?

Een open en progressieve cryptocurrency met een stemrecht systeem voor Decred bezitters, geïntegreerd in de blockchain.

Technologie

Decred gebruikt een hybride consensus systeem om een balans te vinden tussen miners en stakeholders en zo een robuuste munteenheid te creëren. Meestal hebben de miners de meeste invloed, terwijl de gebruikers van de munt weinig, eigen geen, inspraak hebben. Decred stelt stakeholders in staat om direct aan het project deel te nemen zonder dure mining hardware.

Ontwikkeling

Decred moedigt iedereen aan om mee te bouwen aan het Decred ecosysteem en stelt ontwikkelaars in staat om bestaande functionaliteiten te verbeteren of om nieuwe tools te ontwikkelen.

Besluitvorming

Decred bouwt aan een besluitvormingsmodel. Naast de miners en stakeholders worden ook de gebruikers en de Decred community bij beslissingen betrokken. Iedereen die een aandeel in Decred heeft kan meestemmen over de toekomst van de munt en het project.

 

Official website: Decred  |  Extra info: DCRstats

Maikel Maessen

Redacteur CryptoNova.net | Blockchain Adviseur Actief sinds 2013