Bobby Lee – Co-founder BTCC voorspelt 1 BTC = $11.000 waard

Bobby Lee, BTCC’s co-founder en CEO twitterde recent een voorspelling over de prijs van Bitcoin in 2020.
Hij verwacht dat rond die periode 1 BTC tussen de $ 5000 – 11000 waard is. Dit komt mede door de verwachte halvering van de Block beloning.

Bobby Lee herinnerde een tijd geleden zijn ruim 5500 Twitter volgers eraan dat de gemiddelde Bitcoin waarde ruim $ 5600 zal zijn over een tijd, hij gaf echter geen periode aan. Hij verklaarde dat de dagelijkse $5 tot 10$ miljoen “inflow” niet veel is, dit in vergelijking met de “flow” van goud, $ 340 miljoen is het maar een schijntje.

De door de CEO voorspelde bitcoin prijs kwam nadat BTCC (China’ss grootste Bitcoin wisselkantoor) alle uitbetalingen tot 15 maart 2017 had bevroren, dit was een maatregel om de nieuwe strengere veiligheidseisen goed te kunnen implementeren. Kort daarna volgde nog 3 grote chinese kantoren met een algehele uitbetaling blokkade.

Als reactie hierop stapte “traders” over op de peer-to-peer marktplaats LocalBitcoins. Hierdoor noteerde dit platform een “all-time-high” handel volume. Door het strenge regiem binnen China is dit platform alleen te bereiken via een VPN verbinding.

Als we nu naar de Bitcoin prijs kijken, vandaag tikte hij de $1230,- aan, als we deze trend doortrekken naar 2020 dan kon Bobby Lee eens gelijk gaan krijgen.

Maikel Maessen

Redacteur CryptoNova.net | Blockchain Adviseur Actief sinds 2013