Familie Taihuttu deed het

Didi Taihuttu (39) gelooft in bitcoin en dat valt duidelijk te merken. De Limburger is zojuist all-in gegaan met Bitcoins en zet de komende jaren alles op het spel. Athans dat zeggen de anti-bitcoin mensen. Wij weten wel beter…

Hij heeft zijn huis verkocht voor bitcoins en woont nu tijdelijk met zijn gezin in een chalet op een camping in de buurt van Venlo. Ook de rest van zijn spullen heeft hij verkocht: de auto, de motor, elektrische fietsen, het speelgoed van de kinderen, kleding, schoenen etc.

Met de opbrengst koopt Taihuttu bitcoin en andere cryptomunten. Hij hoopt zo zijn vermogen in korte tijd te verveelvoudigen. Mensen die de historische koersen van Bitcoin volgen weten dat dit een een kans is om Miljonair te kunnen worden.

“Elke leek zal zeggen: jullie zijn helemaal gek”, zegt Taihuttu. “Maar wij zijn een avontuurlijk ingesteld gezin en gaan die gok nu even aan om minimalistisch te leven. Als je nooit een risico neemt, is het leven ook maar saai.”

Taihuttu denkt dat digitale munten als de bitcoin en de achterliggende blockchain technologie de rol van geld en banken in de samenleving gaat veranderen.

“Het internet was een revolutie voor informatie. Ik denk dat de blockchain en cryptocurrency’s een revolutie zijn op het gebied van het monetair stelsel”, stelt Taihuttu. “Over vijf jaar zegt iedereen: logisch, dat hadden we aan zien kunnen komen. Op die verandering speel ik nu in.”

Graag verwijzen wij u naar het interview op “de wereld draait door”, klik hier.

Maikel Maessen

Redacteur CryptoNova.net | Blockchain Adviseur Actief sinds 2013

Eén gedachte over “Familie Taihuttu deed het

Reacties zijn gesloten.