Matchpool – dating en matchmaking protocol

Matchpool is een gedecentraliseerd dating en matchmaking protocol, dat gebruikt maakt van groepsdynamiek om zoveel mogelijk deelnemers te matchen aan elkaar. Het platform kan ook worden gebruikt als een generiek systeem voor allerlei betaalde lidmaatschappen.

Het platform bestaat uit gebruikers gedefinieerde pools van individuen. Deze pools kunnen worden gezien als een kruising tussen Slack channels en Meet-up groepen. Groepen zijn alleen op uitnodiging toegankelijk, ze worden beheerd door gebruikers/beheerders die fungeren als “matchmakers”. Na registratie wordt de gebruiker naar een aantal gegevens gevraagd, deze data is encrypted en wordt gebruikt voor het profiel. A.d.v. deze gegevens biedt het systeem de meest interessante pools aan voor de gebruiker.

Matchpool APP
Matchpool is in feite een mix tussen Tinder en Meetup zoals u kunt lezen in hun “whitepaper”. Vanuit de Matchpool App, een front-end interface kan de eindgebruiker de software gebruiken, instellingen beheren en uiteindelijk een match laten maken. Naast deze functies biedt de app ook een zogenaamde “Matchlock”, bij toepassing van deze Matchlock voorkom je dat verhouding Man/Vrouw uit balans raakt, het systeem zal zorgen de pool aantrekkelijk blijft voor beide geslachten door simpel een beperking in te stellen op bijv. 50% man/vrouw. Het systeem zal automatisch niet meer mannen toelaten als er vrouwen zijn en vice versa.

GUP Tokens & Matchpool Beloningen
Matchpool kent twee groepen van gebruikers (deelnemers en hosts). De hosts fungeren als beheerders in de chat room en beheren welke gebruikers wel of geen toegang krijgen tot de groep, deelnemers moeten bij registratie eenmalig een kleine fee betalen.

Matchpool geeft iedere gebruiker een beloning, zoals beschreven in de officiële Bitcointalk.org topic.

ICO (Initial Coin Offering)
Om de financiering van het project rond te krijgen heeft het ontwikkel team een ICO procedure gepland. Gedurende een periode van 28 dagen die in Maart 2017 van start gaat, kunnen investeerders een deel van de beschikbare GUP tokens aankopen. De snelle investeerders worden beloond met bonussen die oplopen tot 30%.

Mensen die graag een steentje willen bijdrage aan dit project, te denken valt aan vertalers, promoters etc, kunnen contact opnemen met het team.

Voor meer informatie:
Officiële website: http://matchpool.co/
Facebook pagina: https://www.facebook.com/matchpoolhq/
Twitter pagina: https://twitter.com/matchpool
Bitcointalk.org official topic: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1752471.0

Maikel Maessen

Redacteur CryptoNova.net | Blockchain Adviseur Actief sinds 2013