Nieuw investeringsplatform Kizen369 gaat live

Recent is Kizen369 gelanceerd en biedt u als investeerder een heel mooi platform. Hun website is, op moment van schrijven, nog vol in ontwikkeling maar men kan er nu al een kijkje op nemen voor de mogelijke investeringsopties en financiële diensten die op korte termijn beschikbaar komen.

Het team van Kizen369 bestaat uit 12 personen waarvan twee Nederlanders, toevallig komen zij ook nog uit Venlo. Marcel Corneth en Didi Taihuttu. De naam Taihuttu kent u wel? De familieman die alles verkocht voor Bitcoin en hierdoor wereldberoemd is geworden.

Marcel Corneth (CO-Founder) en Didi Taihuttu (Ambassadeur) zijn de drijfsfeer achter Kizen369.

Kizen 369 rolt binnen nu en enkele maanden een aantal projecten uit:

  • Cryptobank. Koop en verkoop cryptocurrencies in lokale valuta over de hele wereld, via hun bedrijf – sneller, veiliger en voor de beste prijs.
  • Een ICO (Initial Coin Offering) om hun eigen digitale munt in de markt te brengen. Zo schrijven zij naar eigen zeggen: “Wij als Bitcoiners dromen en werken voor een wereld van financiële vrijheid en voor iedereen een gemakkelijkere toegang tot geld. Mogelijkheid om deel uit te maken van het project, deelnemen aan investeringen, kennis en verspreiding.” 
  • Multiplatform voor het mogelijk maken van crypto betalingen. Zij zullen een betalingsverwerkingsplatform ontwikkelen waarmee bedrijven op internet en fysieke winkels Cryptocurrencies kunnen gaan ontvangen. Kizen369 fungeert hierin als de software leverancier.

Kizen369 biedt investeerders de mogelijkheid om hun investering te plaatsen in:

  • Minen van blokken. Investeert kapitaal in fysieke apparatuur om verschillende valuta’s te delven en het meest concurrerende rendement te behalen in een recordtijd. We bieden technische ondersteuning en leveren apparatuur, certificeren het gebruik van groene energie en genereren waarde voor uw geïnvesteerde kapitaal.
  • Speculatieve handel. Wist je dat cryptocurrencies de afgelopen jaren exponentieel zijn toegenomen? Hoe groeit je kapitaal? Neem deel aan ons handelssysteem, investeer uw kapitaal met de hulp van de beste handelaars van het bedrijf, volg uw investeringen via uw portefeuille vanaf uw smartphone en zie ze groeien. U kunt uw beleggingsportefeuille diversifiëren en uw geld op elk gewenst moment opnemen via onze geld uitbetaal diensten wereldwijd.
  • Shared mining. Gedeelde mijnbouw, uw machines samen met de onze biedt een winstgevende, toegankelijke en ecologische investeringsoptie, minimalisering van energiekosten (we gebruiken groene energie), technische aspecten en initiële financiële investering. Investeer met ons en wordt lid van een cryptomining community. Genereer rendement voor alle deelnemers en creëer een netwerk over de hele wereld.
  • Investeren in start-ups. De wereld begint grote veranderingen door te voeren en innovators kunnen niet wachten om de gebruiker dichter bij zijn dromen te brengen, om tegemoet te komen aan behoeften met minder gebruikte middelen en op een creatieve manier. Nieuwe projecten van 3D-printen, gratis energieën, landbouw robotisering en crypto-geldcreatie, naast vele andere. Wij openen de deur voor u om te investeren in bedrijven met enorme kansen, geïntegreerde werkteams en torenhoge prestaties. Investeer in onze nieuwe financiële projecten van de toekomst … Doe met ons mee.
  • Investeren in ICO’s. De markt voor cryptocurrency groeit in een krachtig en versneld tempo, met de toevoeging van nieuwe virtuele valutaprojecten of Initial Coin Offering (ICO). Kizen 369 Corp. biedt u investeringsopties in de best opkomende virtuele valuta’s en zorgt voor een beter rendement in minder tijd.

Bij CryptoNova zijn we erg enthousiast over Kizen369 omdat we er mogelijk veel van gaan zien komend jaar.

Blijf op de hoogte van Kizen369, volg hun website en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Website: www.kizen369.com

 

Yuri Goosen

Redacteur CryptoNova.net | Youtube presentator Actief sinds 2013 Vanaf 2013 ben ik al bezig met Crypto valuta. Lees meer over Yuri Goosen op deze pagina

Eén gedachte over “Nieuw investeringsplatform Kizen369 gaat live

Reacties zijn gesloten.