Transfercoin TX – een onbekende maar krachtige coin

Transfercoin is een cryptocurrency die gelanceerd is op 11 augustus 2015. Transfercoin is een POW/POS hybrid cryptocurrency gebaseerd op het X11 hashing algoritme. Deze coin is gelanceerd zonder Premine, ICO of IPO.

Naast de gebruikelijke functies die u ook ziet bij bijv. Bitcoin, heeft Transfercoin een functie waarmee je volledig anoniem coins kunt versturen. Het anomiseren van de coins gebeurt door speciale nodes, deze speciale nodes noemt men een Masternode. Iedereen die tenminste 10.000 TX bezit kan een Masternode draaien, deze node ontvangt hiervoor een vergoeding van 50% van de POS mining beloning. De 10.000TX wordt door het systeem gezien als een vorm van “borg”, het is geen fee, je raakt deze coins niet kwijt en je kunt ze op elk moment weer uitgeven.

Door het draaien van een Masternode ondersteun je het netwerk van Transfercoin en bovendien ontvang je hiervoor een flinke beloning in de vorm van nieuwe Transfercoins.

Op dit moment goedkoop
Afgelopen 24 uur heeft Transfercoin een koersstijging laten zien van ruim 25%, ondanks deze stijging is het op dit moment bijzonder interessant om in te stappen, zeker als je van plan bent om een Masternode te gaan starten.

Op dit moment is Transfercoin te koop op de volgende handel beurzen:
Bittrex.com
Livecoin.net

Bij Yobit dient u op te letten, wij hebben signalen ontvangen dat het slecht gaat met dit bedrijf.!

Voor meer informatie, het laatste nieuws en de wallet software: www.transfercoin.io
Of ga naar het Bitcointalk forum:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1203975.0

Maikel Maessen

Redacteur CryptoNova.net | Blockchain Adviseur Actief sinds 2013