Waar zal de Bitcoin koers 2017 mee afsluiten?

Het begon allemaal in 2008 toen er document beschikbaar kwam van een onbekende persoon Satoshi Nakamoto. Op 3 januari 2009 werd de allereerste block gemined en op 12 januari 2009 werd de allereerste transactie uitgevoerd tussen Satoshi Nakamoto en crypto-programmeur Hal Finney, deze transactie bevestigde de geboorte van Bitcoin, het systeem leek te functioneren zoals beschreven was.

Een blik op de geschiedenis

Tussen 2009 en nu is er veel gebeurd, zo werd op 6 februari 2010 de eerste “wissel markt” geopend, op 1 oktober 2010 de eerste publiekelijke OpenCL miner gelanceerd en op 6 november 2010 passeerde de Bitcoin economie de $ 1 million cap. De munt was toen te koop voor $0,50/BTC. Op 27 september 2012 werd de Bitcoin Foundation opgericht, welke nu nog steeds zorg draagt voor alle updates van het netwerk.

Graag laat ik u even meekijken naar het koers verloop van het afgelopen jaar, op moment van schrijven noteert BTC € 14640,-/BTC. Op 1 januari dit jaar was de prijs nog € 921,-.

Wat zal de prijs zijn tijdens de jaarwisseling? Geef uw reactie onderaan dit bericht.

CryptoNova koers Bitcoin

Bitcoin was niet de eerste coin

Op 3 januari 2018 (verjaardag) zullen wij een speciale special uitgeven over het begin van Bitcoin en welke mijlpalen dit project gepasseerd heeft. Met documenten die u waarschijnlijk nog nooit heeft gezien. Zeker de moeite waard als u meer te weten te wilt komen over wat Bitcoin is, ook laten we dan zien wie Satoshi 2e en 3e man zijn en wat er nu aan de hand is met Hal Finney. Waar BTC vanaf komt en wat haar voor-geschiedenis is en dan bedoel ik voor 2008! Bitcoin was niet de eerste, de zaadjes zijn al gelegd ver in early 90s…

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Bitcoin uit eigen land.

Maikel Maessen

Redacteur CryptoNova.net | Blockchain Adviseur Actief sinds 2013

3 gedachten over “Waar zal de Bitcoin koers 2017 mee afsluiten?

  • Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Dont know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss problem? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx
    Anonymous links

  • Ik heb naar de sterren gekeken, een paar twijgjes in de lucht gegooid en voilá. Het antwoord is € 15.231,78

Reacties zijn gesloten.